Српски | Srpski | English

Дани универзитетске дечје клинике 2017

Поштоване колегинице и колеге,

Испред Организационог одбора и запослених у Универзитетској дечјој клиници у Тиршовој велика ми је част да вас позовем на традиционални годишњи стручни скуп Дани Универзитетске дечје клинике, који се ове године одржавају од 19-20.10. у Сава центру. Као и претходних година програм за медицинске сестре и теничаре биће одржан дан раније, 18.10. у Амфитеатру Универзитетске дечје клинике.

Основни програм за лекаре је базиран на препорукама, контроверзама и новинама из педијатријске и хируршке праксе. Новина је сесија Дечја медицина и друштво чији је циљ боље информисање педијатара и дечјих хирурга о легислативи која регулише наш рад. Додатно, сваки учесник се може одлучити за једну или две од четири радионице које кроз интерактиван приступ нуде унапређење практичних вештина. Уверени смо да су а даљи развој дечје медицине кључни континуирано учење и размена знања и искустава дечјих лекара из целе земље. Уз најлепше жеље свим педијатрима и дечјим хирурзима Србије за лични и професионални напредак и уз позив на ново дружење у октобру, срдачно вас поздрављам испред Универзитске дечје клинике.

проф. др Зоран Радојичић, специјалиста дечје хирургије и урологије
директор Универзитетске дечје клинике у Тиршовој


Програм за лекаре можете преузети овде: Програм доктора
Програм за сестре можете преузети овде: Програм сестре
Пријаву можете извршити овде: Пријава учесника

Основни програм за лекаре акредитован са 8 КМЕ поена за слушаоце, а свака радионица носи по додатних 4 КМЕ поена за слушаоце.

Котизација за главни програм за лекаре износи 5000 динара (без ПДВ-а).
Котизација за радионице (свака појединачно) износи 2000 динара (без ПДВ-а).
Котизација за медицинске сестре и теничаре износи 1200 динара са ПДВ-ом.

Уплата на жиро рачун: 840 – 629667- 08
Контакт мејл: klinika@udk.bg.ac.rs
Информације о плаћању и котизацијама (референт Јасна Павловић): 011/20 60 655