Српски | Srpski | English

Дани универзитетске дечје клинике 2018

ДАНИ УНИВЕРЗИТЕТСКЕ ДЕЧЈЕ КЛИНИКЕ 2018

Поштоване колегинице и колеге,

 

Испред  Организационог одбора и запослених у Универзитетској дечјој клиници велика ми је част да вас позовем на традиционални годишњи стручни скуп Дани Универзитетске дечје клинике.

Овогодишњи програм за лекаре одржаће се 8. и 9. новембра 2018. године у Сава центру. Основни програм за лекаре је базиран на препорукама, контроверзама и бројним новинама уведеним у педијатријску и хируршку клиничку праксу. Посебну пажњу ове године поклањамо превентивној педијатрији и имаћемо изузетно задовољство да на ту тему дискутујемо и са др Ангелом Караском, председником Европске конфедерације педијатара примарне здравствене заштите.  Поред главног стручног програма конгреса за лекаре акредитовали смо и четири радионице. Сваки учесник се може пријавити за највише две од четири радионице које кроз интерактиван приступ нуде унапређење практичних вештина.

Дани медицинских сестара и техничара биће одржани 07. новембра  2018. у Aмфитеатру Универзитетске дечје клинике. За медицинске сестре и техничаре и ове године смо припремили мноштво актуелних тема, које ће нам представити врсни стручњаци, а говорићемо и о уско специфичним темама из области здравствене неге.  У склопу Дана Универзитетске дечје клинике биће одржан и курс за медицинске сестре и техничаре  на тему „Транспорт витално угроженог детета“.

Уверени смо да су за даљи развој дечје медицине кључни континуирано учење и размена знања и искустава дечјих лекара и медицинских сестара из целе земље, а и шире.

Унапред се радујемо новом дружењу у новембру.

Срдачно,

доц. др Синиша Дучић

в.д. директора  Универзитетске дечје клинике


Програм овогодишњих Дана Унивезитетске дечје клинике за лекаре можете преузети овде
Електронска пријава је обавезна. Број учесника у радионицама је ограничен. Рок за пријаве је 5. новембар. Пријаву за лекаре можете  попунити на овом  линку.

Програм овогодишњих Дана Унивезитетске дечје клинике за сестре можете преузети  овде.
Електронска пријава је обавезна. Број полазника курса је ограничен. Рок за пријаве је 5. новембар.  Пријаву за сестре можете  попунити на овом  линку.

Основни програм је акредитован са 8 КМЕ поена за слушаоце, а свака радионица носи по додатних 4 КМЕ поена за слушаоце. Бројеви под којима су у Министарства здравља акредитовани главни програм и радионице су: А-1-1853/18 (главни програм) и А-1-1848/18, А-1-1849/18, А-1-1850/18, А-1-1851/18 (радионице).
ИНФОРМАЦИЈЕ О КОТИЗАЦИЈИ

Програм за лекаре:

– главни програм: 6000 динара (у цену је урачунат и ПДВ)

– радионица (свака појединачно): 2400 динара (у цену је урачунат и ПДВ)

* НАПОМЕНА: Учесници могу учествовати у највише 2 од понуђене 4 радионице, односно, учесник може изабрати само једну радионицу по конгресном дану, због преклапајућих термина одржавања радионица. Молимо да пре уплате погледате програм на изнад.

Програм за медицинске сестре и техничаре:

– главни програм: 1500 динара  (у цену је урачунат и ПДВ)

– курс: 500 динара (у цену је урачунат и ПДВ)

Уплате за учешће у програмима можете извршити на жиро рачун: 840 – 629667- 08

  • Уколико се пријављујуте за Дане УДК –  за лекаре,молимо Вас да прилком уплате попуните позв на број: 081118
  • Уколико се пријављујете за учешће за Дане медицинских сестара и техничара, молимо Вас да на уплатници попуните позив на број: 071118

Техничка подршка за уплате котизација – референт Јасна Павловић:  011/20 60 655

Контакт е-маил: dani2018@udk.bg.ac.rs