Српски | Srpski | English

ДАНИ УНИВЕРЗИТЕТСКЕ ДЕЧЈЕ КЛИНИКЕ 2022

ДАНИ УНИВЕРЗИТЕТСКЕ ДЕЧЈЕ КЛИНИКЕ 2022

Поштоване колегинице и колеге,

Испред  Организационог одбора и запослених у Универзитетској дечјој клиници велика ми је част да вас позовем на традиционални годишњи стручни скуп Дани Универзитетске дечје клинике. Била би нам заиста част и искрено задовољство да присуствујете овом скупу. Верујемо да ће нам епидемиолошка ситуација и наша лична брига у вези са превенцијом Ковид 19 инфекције омогућити одржавање састанка уживо.

Овогодишњи програм за лекаре одржаће се 20. и 21 октобра 2022. године у хотелу Зира.     na mapi  (https://goo.gl/maps/rnvgeKdX978Ccd4P6)

Основни програм за лекаре је базиран на препорукама, контроверзама и бројним новинама уведеним у педијатријску и хируршку клиничку праксу. Коцепција састанка је и ове, као и претходних година, слична – актуелне теме у педијатрији, одабране тематске целине и размене искустава у оквиру округлих столова. Новина овогодишњег састанка је већи број интерактивних предавања што ће у значајној мери допринети квалитету овог састанка.

Поред главног стручног програма конгреса за лекаре (акредитован са 8 бодова за слушаоце) акредитовали смо и 4 радионице (4 бода за слушаоце). Сваки учесник се може пријавити за највише две радионице које кроз интерактиван приступ нуде унапређење практичних вештина.

Дани медицинских сестара и техничара биће одржани 20октобра 2022. такође у хотелу Зира За медицинске сестре и техничаре и ове године смо припремили мноштво актуелних тема, које ће нам представити врсни стручњаци, а говорићемо и о уско специфичним темама из области здравствене неге.

Уверени смо да су за даљи развој дечје медицине кључни континуирано учење и размена знања и искустава дечјих лекара и медицинских сестара из целе земље и шире.

Унапред се радујемо новом дружењу у октобру.

Прелиминарни програм овогодишњих Дана Унивезитетске дечје клинике за лекаре можете преузети овде.
Пријаву учествовања  за докторе можете попунити на линку

Програм овогодишњих Дани медицинских сестара и техничара можете преузети овде
Пријаву учествовања за сестре можете попунити на линку

Срдачно,

доц. др Синиша Дучић

в.д. директора  Универзитетске дечје клинике