Српски | Srpski | English
20170629_102009-2

30.6.2017. – Компанија Мелон донирала Тренинг комуникације

Када неко каже Тиршова, прво вам на памет падне врхунска медицина. Поред даљег улагања у развој више од 1500 услуга које пружамо деци из Србије и региона циљ нам је да будемо место где се породица осећа добродошлом. У овом настојању нам је помогла и Компанија Меллон Сербиа која је у оквиру Меллон Тренинг Академије донирала тренинг Унапређења вештина комуникације за наше портире и оператере на броју за инофрмације.

Проф. др Зоран Радојичић, директор Универзитетске дечје клинике, предајући захвалницу представнцама компаније Драгани Жикић и Мирели Пашић, је истакао да је за квалитет услуге коју пружамо, поред обучених медицинских тимова и поверења пацијената, значајно и како се породице осећају те да ли добијају све потребне информације од оног момента када ступе у контакт са нама преко наше централе или закораче у круг клинике у Тиршовој.

“Концепт Клинике пријатеља детета и породице се примењује у највећим болницама у свету на које се угледамо, а сада се трудимо да га спроведемо у Тиршовој”, додао је директор.

Хвала Компанији Меллон и добро дошли у Клуб пријатеља Тиршове, радујемо се наставку сарадње.

20170629_102132-2