Српски | Srpski | English

Dani univerzitetske dečje klinike 2017

Poštovane koleginice i kolege,

Ispred Organizacionog odbora i zaposlenih u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj velika mi je čast da vas pozovem na tradicionalni godišnji stručni skup Dani Univerzitetske dečje klinike, koji se ove godine održavaju od 19-20.10. u Sava centru. Kao i prethodnih godina program za medicinske sestre i teničare biće održan dan ranije, 18.10. u Amfiteatru Univerzitetske dečje klinike.

Osnovni program za lekare je baziran na preporukama, kontroverzama i novinama iz pedijatrijske i hirurške prakse. Novina je sesija Dečja medicina i društvo čiji je cilj bolje informisanje pedijatara i dečjih hirurga o legislativi koja reguliše naš rad. Dodatno, svaki učesnik se može odlučiti za jednu ili dve od četiri radionice koje kroz interaktivan pristup nude unapređenje praktičnih veština. Uvereni smo da su a dalji razvoj dečje medicine ključni kontinuirano učenje i razmena znanja i iskustava dečjih lekara iz cele zemlje. Uz najlepše želje svim pedijatrima i dečjim hirurzima Srbije za lični i profesionalni napredak i uz poziv na novo druženje u oktobru, srdačno vas pozdravljam ispred Univerzitske dečje klinike.

prof. dr Zoran Radojičić, specijalista dečje hirurgije i urologije
direktor Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj

 


 

Program za lekare možete preuzeti ovde: Program lekari
Program za sestre možete preuzeti ovde: Program sestre
Prijavu možete izvršiti ovde: Prijava učesnika

 

Osnovni program za lekare akreditovan  sa 8 KME poena za slušaoce, a svaka radionica nosi po dodatnih 4 KME poena za slušaoce.

Kotizacija za glavni program za lekare iznosi 5000 dinara (bez PDV-a).
Kotizacija za radionice (svaka pojedinačno) iznosi 2000 dinara (bez PDV-a).
Kotizacija za med. sestre i teničare iznosi 1200 dinara sa PDV-om. 

Uplata na žiro račun: 840 – 629667- 08
Kontakt e-mail: klinika@udk.bg.ac.rs
Informacije o plaćanju i kotizacijama (referent Jasna Pavlović):  011/20 60 655