Српски | Srpski | English
cof

14.12.2017. – Donacija Elektromreže Srbije

Direktorka “Elektromreže Srbije” Jelena Matejić uručila je danas prof. dr Zoranu Radojičiću, direktoru Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj, donaciju u iznosu od tri miliona dinara. Donacija je namenjena Odeljenju neonatologijena Univerzitetskoj dečjoj klinici i ovim novcem biće nabavnjen inkubator i tri monitora vitalnih funkcija kod tek rođenih beba.
Jelena Matejić, direktorka EMS je istakla da su oni kompanija koja dobro posluje, ostvaruje prihode i da su srećni što su u mogućnosti da pomognu.
“Želimo da motivišemo i druge kompanije da pomognu i da pruže svoj doprinos kako bi deca koja se ovde leče imala još bolje uslove. Znamo da su svi zdravstveni radnici ove ustanove veoma motivisani i posvećeni, a mi smo srećni ako smo u mogućnosti da im makar malo olakšamo posao”, rekla je Matejićeva.
Profesor Radojičić zahvalio je “Elektromreži Srbije” na donaciji koja je, kako je naglasio, u kratkom vremenskom roku realizovana.
“Tender je u toku i mi se nadamo da ćemo u vrlo kratkom roku uspeti da nabavimo inkubator i monitore za koje smo dobili donaciju. Nama je vrsta pomoći dragocena i u velikoj meri će doprineti boljim uslovima lečenja u našoj ustanovi”, naveo je Radojičić.
Hvala kompaniji Elektromreža Srbije i dobrodošli u Klub prijatelja Tiršove

cof

cof