Српски | Srpski | English

Dani univerzitetske dečje klinike 2018

DANI UNIVERZITETSKE DEČJE KLINIKE 2018

Poštovane koleginice i kolege,

 

Ispred  Organizacionog odbora i zaposlenih u Univerzitetskoj dečjoj klinici velika mi je čast da vas pozovem na tradicionalni godišnji stručni skup Dani Univerzitetske dečje klinike.

Ovogodišnji program za lekare održaće se 8. i 9. novembra 2018. godine u Sava centru. Osnovni program za lekare je baziran na preporukama, kontroverzama i brojnim novinama uvedenim u pedijatrijsku i hiruršku kliničku praksu. Posebnu pažnju ove godine poklanjamo preventivnoj pedijatriji i imaćemo izuzetno zadovoljstvo da na tu temu diskutujemo i sa dr Angelom Karaskom, predsednikom Evropske konfederacije pedijatara primarne zdravstvene zaštite.  Pored glavnog stručnog programa kongresa za lekare akreditovali smo i četiri radionice. Svaki učesnik se može prijaviti za najviše dve od četiri radionice koje kroz interaktivan pristup nude unapređenje praktičnih veština.

Dani medicinskih sestara i tehničara biće održani 07. novembra  2018. u Amfiteatru Univerzitetske dečje klinike. Za medicinske sestre i tehničare i ove godine smo pripremili mnoštvo aktuelnih tema, koje će nam predstaviti vrsni stručnjaci, a govorićemo i o usko specifičnim temama iz oblasti zdravstvene nege.  U sklopu Dana Univerzitetske dečje klinike biće održan i kurs za medicinske sestre i tehničare  na temu „Transport vitalno ugroženog deteta“.

Uvereni smo da su za dalji razvoj dečje medicine ključni kontinuirano učenje i razmena znanja i iskustava dečjih lekara i medicinskih sestara iz cele zemlje, a i šire.

Unapred se radujemo novom druženju u novembru.

Srdačno,

doc. dr Siniša Dučić

v.d. direktora  Univerzitetske dečje klinike


 

Program ovogodišnjih Dana Univezitetske dečje klinike za lekare možete preuzeti ovde
Elektronska prijava je obavezna. Broj učesnika u radionicama je ograničen. Rok za prijave je 5. novembar. Prijavu za lekare možete  popuniti na ovom  linku.

Program ovogodišnjih Dana Univezitetske dečje klinike za sestre možete preuzeti ovde
Elektronska prijava je obavezna. Broj polaznika kursa je ograničen. Rok za prijave je 5. novembar.  Prijavu za sestre možete  popuniti na ovom  linku.

Osnovni program je akreditovan sa 8 KME poena za slušaoce, a svaka radionica nosi po dodatnih 4 KME poena za slušaoce. Brojevi pod kojima su u Ministarstva zdravlja akreditovani glavni program i radionice su: A-1-1853/18 (glavni program) i A-1-1848/18, A-1-1849/18, A-1-1850/18, A-1-1851/18 (radionice).

 INFORMACIJE O KOTIZACIJI

Program za lekare:

– glavni program: 6000 dinara (u cenu je uračunat i PDV)

– radionica (svaka pojedinačno): 2400 dinara (u cenu je uračunat i PDV)

* NAPOMENA: Učesnici mogu učestvovati u najviše 2 od ponuđene 4 radionice, odnosno, učesnik može izabrati samo jednu radionicu po kongresnom danu, zbog preklapajućih termina održavanja radionica. Molimo da pre uplate pogledate program na iznad.

Program za medicinske sestre i tehničare:

– glavni program: 1500 dinara  (u cenu je uračunat i PDV)
– kurs: 500 dinara (u cenu je uračunat i PDV)
Uplate za učešće u programima možete izvršiti na žiro račun: 840 – 629667- 08
Ukoliko se prijavljujute za Dane UDK –  za lekare,molimo Vas da prilkom uplate popunite pozv na broj: 081118
Ukoliko se prijavljujete za učešće za Dane medicinskih sestara i tehničara, molimo Vas da na uplatnici popunite poziv na broj: 071118

Tehnička podrška za uplate kotizacija – referent Jasna Pavlović:  011/20 60 655
Kontakt e-mail: dani2018@udk.bg.ac.rs