Српски | Srpski | English

Dani univerzitetske dečje klinike 2020

 TIRŠOVA ONLAJN

 Poštovane koleginice i kolege,

U četvrtak, 3. decembra 2020. godine održana je elektronska edukacija – Tiršova onlajn. Zahvaljujemo se svim kolegama na prisustvu i aktivnom učešću u elektronskoj edukaciji.

Ovom prilikom vas obaveštavamo da ukoliko želite ponovo da pregledate neka predavanja ili ukoliko ste bili sprečeni da prisustvujete predavanjima uživo, snimak sastanka možete pregledati do nedelje 6.12. 2020. godine: LINK

Još jednom podsećamo sve kolege da je skup je akreditovan kod Zdravstvenog saveta Srbije sa  5 bodova za slušaoce. Takođe, napominjemo da samo prisustvovanje predavanjima nije dovoljno za ostvarivanje bodova, kao i da je preduslov za ostvarivanje KME bodova položen elektronski test. Sve kolege koje do sada nisu popunile elektronski test biće u mogućnosti to da urade do nedelje 6.12.2020. godine putem sledećeg linka:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLiFGHFJ6nZNF95d3EkN_i4ynTb1yTDmjfYWJE4-A_ZEhQIg/viewform

 

Nakon položenog elektronskog testa sertifikat ćemo Vam poslati u narednim danima na imejl adresu koju budete naveli pri popunjavanju testa.

U slučaju bilo kakvih nedoumica možete nas kontaktirati na imejl: dani2020@udk.bg.ac.rs

Zahvaljujemo Vam se na pažnji i aktivnom učešću u sastanku. Unapred se radujemo novim druženjima, nadamo se, u povoljnijim epidemiološkim uslovima.

 

Do narednog viđenja, srdačan pozdrav,

 

Prof. dr Nada Krstovski

Organizacioni koordinator

 


 

SEMINAR ZA MEDICINSKE SESTRE I TEHNIČARE

 

Obzirom da zbog aktuelne epidemiološke situacije nismo bili u mogućnosti da održimo tradicionalne Dane Univerzitetske dečje klinike koji su odloženi, i  kako bi ipak obezbedili kontinuiranu edukaciju u ovim izmenjenim uslovima, akreditovali smo za medicinske sestre i tehničare seminar je realizovan 4.12.2020. od 9 sati.

Seminar je akreditovan sa 6 licencnih bodova za učesnike pod akreditacionim brojem  D-1-787/20.

 

 snimak sastanka možete pregledati do nedelje 6.12. 2020. godine: LINK