Српски | Srpski | English
Dodela NG Tiršovoj

Predstavnici Sberbank Srbije danas su posetili Univerzitetsku dečju kliniku

Sberbank Srbija i njeni zaposleni obezbedili image006
novogodišnje poklone za mališane
na Dečjoj klinici u Tiršovoj

Beograd, 30. decembar 2021. godine – U želji da pred dolazeće novogodišnje praznike obraduje veliki broj mališana koji borave na nekom od odeljenja na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj ulici, predstavnici Sberbank Srbije danas su posetili ovu izuzetno važnu zdravstvenu ustanovu i deci koja su trenutno na lečenju i oporavku poklonili više od 200 novogodišnjih paketića.

 

– Briga o zdravlju i sreći naših najmlađih je zadatak svih nas i mi u Sberbank Srbija želeli smo i ovoga puta da iznenadimo i obradujemo veliki broj mališana koji će Novu godinu, igrom slučaja, dočekati na klinici u Tiršovoj. Uz novogodišnje paketiće koje smo pripremili, svakako dolazi i naša želja da svi mališani uz podršku lekara i stručnog osoblja klinike u Tiršovoj što brže ozdrave, vrate se u školske klupe i druženju sa svojim drugarima. Ovu dobrotvornu akciju podržali su mnogi zaposleniu Sberbank Srbija, koji su u okviru naše već tradicionalne inicijative „Sberbank deci“ donirali puno novogodišnjih paketića za decu koja trenutno borave na ovoj klinici – istakao je Vladimir Bošković, predsednik Izvršnog odbora Sberbank Srbija tokom današnje posete Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.
– Drago nam je da je veliki broj domaćih kompanija, uključujući i prijatelje iz Sberbank Srbija, i ove godine obezbedio novogodišnje paketiće za decu koja borave na odeljenjima naše klinike. To je zaista lep znak pažnje i značajna podrška za našu ustanovu. Zahvaljujemo se svima koji su nas podržali u 2021. godini i siguran sam da ćemo svi mi, kojima su dečji osmesi i zdravlje na prvom mestu, nastaviti odličnu saradnju i u godinama koje slede – naglasio je doc. Dr Siniša Dučić, direktor Univerzitetske dečje klinike, povodom današnje donacije Sberbank Srbija.

 

 

 

Kontakt:
Ivan Aranđelović
Manager za korporativne komunikacije

SBERBANK Srbija a.d.

Bulevar Mihaila Pupina br. 165g, 11000 Beograd, Srbija

Mobile:  +381 64 8353 283

ivan.arandjelovic@sberbank.rs, www.sberbank.rs

 

 

 

O Sberbank Srbija

Sberbank Srbija je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 32 ekspoziture u 21 gradu.

Sberbank Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mala, srednja i velika preduzeća. U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću zaposlenih na klijente, Sberbank Srbija je jedinstven partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga.

Cilj Sberbank Srbija je da kreira vrednost za njene klijente, obezbeđujući im jednostavne, praktične i inovativne proizvode i usluge. Taj cilj ostvariće odgovornim kreditiranjem i uz pomoć talentovanih i posvećenih zaposlenih.

Sberbank Srbija je inovativna banka od poverenja, sa kojom klijenti vole da sarađuju, a na koju su zaposleni ponosni.

Zvaničan sajt: www.sberbank.rs