Српски | Srpski | English

Проф. др Дејан Шкорић

  • СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈА: Педијатрија
  • СУБСПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈА: Хематологија
  • СЛУЖБА: Хематологија

Dejan-Skoric_MG_5498