Српски | Srpski | English

Помозите данас

donacija-danas

Новац који Универзитетска дечја клиника добија једва да је довољан да подмири основне текуће потребе клнике. Да бисмо нашој деци могли да пружимо више, потребна нам је Ваша помоћ!

Најлакши начин да клиници новчано помогнете јесте путем он-лине уплате донације преко платних картица. Не морате одлазити до банке, па ни устајати са столице – деци која се лече на клиници, ако желите, можете помоћи сад одмах. Након врло једноставне регистрације, треба само унети број картице и суму коју желите да донирате. Трансфер новца иде директно преко банке Banca Intesa Београд и потпуно је заштићен од било каквих злоупотреба.

Ваших пет минута некоме може значити много.

Новац се може уплатити и преко жиро рачуна 840-629667-08. Прималац је Универзитетска дечја клника, Тиршова 10, Београд, а сврха “Донација за УДК”.
За уплате на рачун клинике из иностранства у еврима (EUR), овде можете преузети инструкције за плаћање, помоћу којих онда уплату можете извршити у Вашој банци (инструкције одштампајте и само их покажите службенику у банци). За евентуалне уплате у осталим валутама или било која друга питања, молимо Вас да нам се директно обратите преко странице за контакт на нашем сајту.

Хвала !