Ћирилица / Latinica

Дани универзитетске дечје клинике 2021

Дани Универзитетске дечје клинике

Поштовани,

У складу са погоршањем актуелне епидемиолошке ситуације и повећаним ризиком од обољевања,  обавештавамо Вас да ће се Дани Универзитетске клинике нажалост одложити.

Прелиминарни нови термин је април 2022. године, уколико сви епидемиолошки услови буду испуњени.

Надамо се да ћемо се тада видети.

С поштовањем,

Доц др Синиша Дучић

в.д.директор

Проф др Нада Крстовски

председник организационог одбора

 

 

 

 

Испред  Организационог одбора и запослених у Универзитетској дечјој клиници велика ми је част да вас позовем на традиционални годишњи стручни скуп Дани Универзитетске дечје клинике. Била би нам заиста част и искрено задовољство да присуствујете овом скупу. Верујемо да ће нам епидемиолошка ситуација и наша лична брига у вези са превенцијом Ковид 19 инфекције омогућити одржавање састанка уживо.

Овогодишњи програм за лекаре одржаће се 28. и 29 октобра 2021. године у хотелу Зира. Основни програм за лекаре је базиран на препорукама, контроверзама и бројним новинама уведеним у педијатријску и хируршку клиничку праксу. Коцепција састанка је и ове, као и претходних година, слична – актуелне теме у педијатрији, одабране тематске целине и размене искустава у оквиру округлих столова. Новина овогодишњег састанка је већи број интерактивних предавања што ће у значајној мери допринети квалитету овог састанка.

Поред главног стручног програма конгреса за лекаре (акредитован са 8 бодова за слушаоце) акредитовали смо и 4 радионице (4 бода за слушаоце). Сваки учесник се може пријавити за највише две радионице које кроз интерактиван приступ нуде унапређење практичних вештина.

Дани медицинских сестара и техничара биће одржани 28. октобра 2021. такође у хотелу Зира За медицинске сестре и техничаре и ове године смо припремили мноштво актуелних тема, које ће нам представити врсни стручњаци, а говорићемо и о уско специфичним темама из области здравствене неге.

Уверени смо да су за даљи развој дечје медицине кључни континуирано учење и размена знања и искустава дечјих лекара и медицинских сестара из целе земље и шире.

Прелиминарни програм овогодишњих Дана Унивезитетске дечје клинике за лекаре можете преузети овде.
Пријаву учествовања  за докторе можете попунити на линку

Програм овогодишњих Дани медицинских сестара и техничара можете преузети овде
Пријаву учествовања за сестре можете попунити на линку

biostent

За учеснике из региона котизација се плаћа на лицу места.

Унапред се радујемо новом дружењу у октобру.

 

Срдачно,

доц. др Синиша Дучић

в.д. директора  Универзитетске дечје клинике