Ћирилица / Latinica

Дани универзитетске дечје клинике 2019

Дани Универзитетске дечје клинике

ТИРШОВА ОНЛАЈН

 

Поштоване колегинице и колеге,

 

Имајући у виду актуелну епидемиолошку ситуацију, Универзитетска дечја клиника ове године у децембру припремила је нови вид континуиране едукације Тиршова онлајн.

Тиршова онлајн ће се реализовати 3. децембра 2020. године у виду једнодневног електрoнског скупа путем Zoom платформе. Ради се о једнодневном симпозијуму у оквиру кога ћемо презентовати 14 предавања. Програм предавања базиран је на препорукама, контроверзама и бројним новинама уведеним у педијатријску и хируршку клиничку праксу. Детаљан програм скупа можете преузети овде. Сви заинтересовани могу или уживо приступити онлајн предавањима или накнадно до 9. децембра 2020. године. Предавања су отвореног типа и биће доступна без котизације путем линка на званичној интрнет презентацији Универзитетске дечје клинике.

Скуп ће бити акредитован код Здравственог савета Србије са 5 бодова за слушаоце. До 10. децембра 2020. године, сви заинтересовани могу одслушати предавања и попунити електронски тест. Положен електроски тест је предуслов за остваривање КМЕ бодова.

Такође, овим путем Вас обавештавамо да ће традиционални годишњи стручни скуп Дани Универзитетске дечје клинике бити одложен, а нови датум одржавања скупа биће накнадно јављен.

Уверени смо да су за даљи развој дечје медицине кључни континуирано учење и размена знања и искустава дечјих лекара из целе земље и шире.

Унапред се радујемо новом дружењу.

 

 

Срдачно,

 

Доц. др Синиша Дучић

в.д. директора Универзитетске дечје клинике