Ћирилица / Latinica

26.8.2016. – Олимпијске вицешампионке у Дечијој клиници у Тиршовој

Центар за хирургију

Олимпијске вицешампионке у Дечијој клиници у Тиршовој – највећа победа: Елмедина оздравила!

Маја Огњеновић, Јеле на Николић и Зоран Терзић, представници женске сениорске репрезентације Србије, и Зоран Аврамовић, директор маркетинга ОСС, посетили су данас Универзитетску дечију клинику у Тиршовој, у Београду, у оквиру пројекта “Одбојка спаја” Одбојкашког савеза Србије и Компаније „Вип мобиле“, генералног спонзора ОСС, уз подршку Министарства омладине и спорта Србије.

Дочекао их је проф. др Зоран Радојичић, директор Дечије клинике, са сарадницима. Елмедина Шабанов, која је била пацијент Клинике током посете најбољих одбојкашица Србије, 4. јуна прошле године, оздравила је и данас је обавила контролни преглед.

– Данас сви заједно славимо три победе. Највећа и најважнија победа је да је Елмедина оздравила. Друга победа је фантастичан успех и сребрна медаља наших одбојкашица на Олимпијским играма у Рију. Трећа победа је подрска јавности, Министарства здравља и Владе Србије за изградњу нове зграде Дечије клинике. – истакао је проф. др Зоран Радојичић, директор Универзитетске дечје клинике у Тиршовој.

На дружењу са најмлађим пацијентима Дечије клинике, Елмедина је добила и торту, а уследило је и сликање са сребрном медаљом из Рија, иако Елмедина заслужује чисто злато.