Ћирилица / Latinica

Представници Сбербанк Србије данас су посетили Универзитетску дечју клинику

Центар за хирургију

Сбербанк Србија и њени запослени обезбедили     image006
новогодишње поклоне за малишане
на Дечјој клиници у Тиршовој

 

 

Београд, 30. децембар 2021. године – У жељи да пред долазеће новогодишње празнике обрадује велики број малишана који бораве на неком од одељења на Универзитетској дечјој клиници у Тиршовој улици, представници Сбербанк Србије данас су посетили ову изузетно важну здравствену установу и деци која су тренутно на лечењу и опоравку поклонили више од 200 новогодишњих пакетића.

 

– Брига о здрављу и срећи наших најмлађих је задатак свих нас и ми у Сбербанк Србија желели смо и овога пута да изненадимо и обрадујемо велики број малишана који ће Нову годину, игром случаја, дочекати на клиници у Тиршовој. Уз новогодишње пакетиће које смо припремили, свакако долази и наша жеља да сви малишани уз подршку лекара и стручног особља клинике у Тиршовој што брже оздраве, врате се у школске клупе и дружењу са својим другарима. Ову добротворну акцију подржали су многи запослениу Сбербанк Србија, који су у оквиру наше већ традиционалне иницијативе „Сбербанк деци“ донирали пуно новогодишњих пакетића за децу која тренутно бораве на овој клиници – истакао је Владимир Бошковић, председник Извршног одбора Сбербанк Србија током данашње посете Универзитетској дечјој клиници у Тиршовој.
– Драго нам је да је велики број домаћих компанија, укључујући и пријатеље из Сбербанк Србија, и ове године обезбедио новогодишње пакетиће за децу која бораве на одељењима наше клинике. То је заиста леп знак пажње и значајна подршка за нашу установу. Захваљујемо се свима који су нас подржали у 2021. години и сигуран сам да ћемо сви ми, којима су дечји осмеси и здравље на првом месту, наставити одличну сарадњу и у годинама које следе – нагласио је доц. Др Синиша Дучић, директор Универзитетске дечје клинике, поводом данашње донације Сбербанк Србија.

 

image006 image007

 

Контакт:
Иван Аранђеловић
Манагер за корпоративне комуникације

СБЕРБАНК Србија а.д.

Булевар Михаила Пупина бр. 165г, 11000 Београд, Србија

Мобиле:  +381 64 8353 283

иван.арандјеловиц@сбербанк.рс, www.сбербанк.рс

 

 

 

О Сбербанк Србија

Сбербанк Србија је део Сбербанк Еуропе Групе. Присутна је на целој територији Србије, са укупно 32 експозитуре у 21 граду.

Сбербанк Србија је универзална банка која пружа све врсте услуга и производа како за физичка лица, тако и за мала, средња и велика предузећа. У комбинацији са стручношћу и усмереношћу запослених на клијенте, Сбербанк Србија је јединствен партнер у грађењу мостова између компанија у Србији, Русији и Заједници независних држава са свеобухватним портфолијом банкарских услуга.

Циљ Сбербанк Србија је да креира вредност за њене клијенте, обезбеђујући им једноставне, практичне и иновативне производе и услуге. Тај циљ оствариће одговорним кредитирањем и уз помоћ талентованих и посвећених запослених.

Сбербанк Србија је иновативна банка од поверења, са којом клијенти воле да сарађују, а на коју су запослени поносни.

Званичан сајт: www.сбербанк.рс