Ћирилица / Latinica

14.12.2017. – Донација Електромреже Србије

Центар за хирургију

Директорка „Електромреже Србије“ Јелена Матејић уручила је данас проф. др Зорану Радојичићу, директору Универзитетске дечје клинике у Тиршовој, донацију у износу од три милиона динара. Донација је намењена Одељењу неонатологијена Универзитетској дечјој клиници и овим новцем биће набавњен инкубатор и три монитора виталних функција код тек рођених беба.
Јелена Матејић, директорка ЕМС је истакла да су они компанија која добро послује, остварује приходе и да су срећни што су у могућности да помогну.
„Желимо да мотивишемо и друге компаније да помогну и да пруже свој допринос како би деца која се овде лече имала још боље услове. Знамо да су сви здравствени радници ове установе веома мотивисани и посвећени, а ми смо срећни ако смо у могућности да им макар мало олакшамо посао“, рекла је Матејићева.
Професор Радојичић захвалио је „Електромрежи Србије“ на донацији која је, како је нагласио, у кратком временском року реализована.
„Тендер је у току и ми се надамо да ћемо у врло кратком року успети да набавимо инкубатор и мониторе за које смо добили донацију. Нама је врста помоћи драгоцена и у великој мери ће допринети бољим условима лечења у нашој установи“, навео је Радојичић.
Хвала компанији Електромрежа Србије и добродошли у Клуб пријатеља Тиршове

cof

cof